Specijalno tužilaštvo Kosova : Uhapšeni sudija Rafet Ismailji i policajac Bljerim Gaši

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalno tužilaštvo Kosova : Uhapšeni sudija Rafet Ismailji i policajac Bljerim Gaši

Specijalni tužilac Bljerim Isufaj je potvrdio da su danas posle podne u Srbici uhapšeni sudija Rafet Ismailji i policijski istražilac, Bljerim Gaši.Isufaj koji vodi predmet protiv dvojice zvaničnika je za Koha. net je objavio identitet uhapšenih.

Policija Kosova uhapsila je danas sudiju departmana za teška krivična dela odeljenja Osnovnog suda iz Mitrovice u Srbici i jednog policajca zbog zloupotrebe službenog položaja i primanja mita, odnosno "delovanja koje diskredituje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << poziciju i ličnost sudije". Kako je saopšteno, oni su saslušani i ukonsultaciji sa Državnim tužilaštvom određen im je pritvor do 48 sati.

"Tokom primene istražnih mera, obezbeđeni su dokazi o nezakonitom delovanju dvojice zvaničnika, jednog sudije i jednog pripadnika policije", stoji u saopštenju policije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.