Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2024, 16:02

Eskobar: ZSO ne bi bila druga Republika Srpska, to ne bi bila država u državi

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da SAD imaju problem u komunikaciji sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, kao i Evropska unija, NATO, Velika Britanija, ali i mnogi drugi poput Albanije i Severne Makedonije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"NEMA ALTERNATIVE DIJALOGU" Eskobar sutra stiže u dvodnevnu posetu Prištini

Izvor: Blic, 12.Mar.2024

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar doputovaće sutra u Prištinu, u dvodnevnu posetu. On je danas izjavio da se SAD zalažu za to da dođe do nastavaka razgovora i da nema alternative dijalogu. Pozvao je Beograd i Prištinu da poštuju dogovoreno u Briselu i da sprovode dogovoreno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.