Spar ulazi na Kosovo

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Jul.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spar ulazi na Kosovo

PRIŠTINA - SPAR International najavio je ulazak brenda na maloprodajno tržište Kosova, 27. evropsko tržište, u skladu s njihovom strategijom širenja.

SPAR Kosovo je novi entitet koji je osnovao konzorcij iskusnih partnera u veleprodaji i maloprodaji robe široke potrošnje, koji će raditi u partnerstvu sa SPAR Internationalom kako bi kosovskim potrošačima isporučio novi globalni standard iskustva u maloprodaji >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << robe široke potrošnje.

Događanju SPAR-a na Kosovu, održanom 10. jula 2019. godine u švicarskom Mallu, prisustvovali su lokalni mediji, dobavljači i vladini dužnosnici gdje je objavljeno da će u sljedećih pet godina biti otvoreno 35 trgovina širom zemlje.

Samo u prva dva skladišta stvoreno je 125 novih radnih mjesta, a postojeće mogućnosti postoje u centralnom uredu i distribucijskoj mreži SPAR-a Kosovo.

Postoje planovi za otvaranje još 3 nove prodavnice prije kraja 2019. i daljnjih 7 trgovina tokom 2020. godine. One će biti u Prištini, kao i u drugim gradovima na Kosovu.

SPAR brand sada djeluje u 13.115 trgovina na četiri kontinenta, zapošljavajući oko 350.000 ljudi širom svijeta.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Špar ulazi na Kosovo, za pet godina planira da otvori 35 trgovina

Izvor: B92, 12.Jul.2019

Priština -- Špar internešenel najavio je ulazak brenda na maloprodajno tržište Kosova, 27. evropsko tržište, preneo je RTK...Špar Kosovo je novi entitet koji je osnovao konzorcijum partnera u veleprodaji i maloprodaji robe široke potrošnje, a koji će raditi u partnerstvu sa Špar internešenelom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.