Španski AS o Šaćiriju i duelu sa Srbima!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski "AS" o Šaćiriju i duelu sa Srbima!

Ogroman tekst je popularni španski medij poklonio Đerdanu Šaćiriju.

Sutra od 20 časova vreme staje za sve nas, reprezentacija Srbije igra ključnu utakmicu na Mundijalu, pobedom bi rešila pitanje plasmana u drugi krug, porazom ili nerešenim rezultatom situacija bi se zakomplikovala za četu Mladena Krstajića.

Mnogo je bilo priče o Đerdanu Šaćiriju, fudbaleru koji se rodio na prostoru današnje Srbije, ali i o njegovom potezu da igra u kopačkama na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su zastave tzv. države Kosovo.

Taj potez su komentarisali i reprezentativci Srbije rekavši da će oni pričati na terenu, a o tom potezu je danas pisao i jedan od najpoznatijih svetskih medija, španski "AS".

Oni su napisali ogroman tekst o Đerdanu Šaćiriju, o napetoj situaciji u našoj južnoj pokrajini, o korenima gore pomenutog fudbalera, pisali su čak i o onoj utakmici u Beogradu između Srbije i Albanije, podsetili su na onu situaciju sa dronom.

Pisali su i o tome kako srpski savez smiruje čitavu situaciju, kako ne pominju uopšte Albaniju niti Kosovo.

Uglavnom, nisu nas predstavili u lošem svetlu, više su krivili Šaćirija za objavljivanje pomenute fotografije.

Kantarela i kostur iz ormana, hoćemo li u petak biti normalni? https://t.co/FaA0xNqPFj

— Sportske.net (@sportske) June 21, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Danas na Mundijalu: Srbija igra za drugi krug!

Izvor: Mondo, 22.Jun.2018, 08:26

Svanuo je dan koji smo čekali. Sve staje u 20 časova...Dani su prolazili sporo kao čitave nedelje od kada je srpska reprezentacija u prvom kolu Mundijala pobedila Kostariku i raspalila očekivanja i euforiju navijača...Ovog petka, "orlovi" imaju šansu da naprave još jedan veliki, istorijski korak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.