Slovačka neće priznati Kosovo

Izvor: RTS, 25.Sep.2012, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovačka neće priznati Kosovo

Predsednik Tomislav Nikolić zahvalio šefu slovačke države Ivanu Gašparoviču na podršci Srbiji u očuvanju njenog teritorijalnog integriteta.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se u Njujorku sa slovačkim predsednikom Ivanom Gašparovičem, koji je rekao da Slovačka neće odustati od stava da ne prizna nezavisnost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kosova.

Nikolić, koji se s Gašparovičem sastao na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, zahvalio je slovačkom predsedniku na principijelnoj podršci Srbiji u očuvanju svog teritorijalnog integriteta.

Kako je rečeno agenciji Beta u kabinetu predsednika, Gašparovič je pozvao Nikolića u zvaničnu posetu Bratislavi.

Nikolić se ranije danas u Njujorku sastao i s premijerom Kuvajta Džaberom al Mubarakom al Hamadom al Sabahom, kao i s katarskim emirom Hamadom bin Kalifom Al Tanijem.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slovačka ne menja stav o nepriznavanju Kosova

Izvor: Akter, 25.Sep.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić zahvalio se danas šefu slovačke države Ivanu Gašparoviču na podršci Srbiji u očuvanju njenog teritorijalnog integriteta i istakao da postoji dobra saradnja između Beograda i Bratislave

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.