Slobodan Milošević dobija ulicu na KiM?

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Milošević dobija ulicu na KiM?

PRIŠTINA - Vlada samoproklamovanog Kosova trebalo bi danas da razgovara o inicijativi gradonačelnika Raniluga Gradimira Mikića da se jedna ulica u toj opštini nazove imenom bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, prenosi Koha.List prenosi da je ta inicijativa podigla veliku prašinu i da će i Vlada o tome raspravljati.Sam Mikić odbio je da komentariše svoj predlog, navodeći da su mediji izvrnuli njegovu izjavu, a pokret Samoopredeljenje je tražilo momentalno odbijanje tog predloga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Seljimi: Za grešku jednog Srbina – platiće ceo srpski narod na KiM

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2015

Petrit Seljimi, funkcioner nepriznate šiptarske „vlade“ na Kosovu i Metohiji, iznerviran pomenom imena Slobodana Miloševića i namere jednog Srbina da po njemu nazove ulicu u Kosovskom Pomoraljvlju, izjavio je da će tu „grešku“ platiti svi kosovski Srbi i da uvek tako i bude. Vidno potresen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.