Izvor: Piplmetar.rs, 13.Maj.2023, 05:30

Skup podrške Slađanu Trajkoviću održan u Kraljevu

Jelena Trajković, ćerka Slađana Trajkovića, rekla je da insistiraju na tome da se istraga privodi kraju, prenosi RTS

Foto: Privatna arhiva


U Kraljevu je večeras održan skup podrške bivšem kosovskom policajcu Slađanu Trajkoviću, uhapšenom u decembru prošle godine. Porodica i prijatelji zatražili su da se Trajković brani sa slobode jer mu je, kako su ponovili, zdravstveno stanje ugroženo.
Jelena Trajković, ćerka Slađana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Trajkovića, rekla je da insistiraju na tome da se istraga privodi kraju, prenosi RTS.
“Oni očigledno nemaju dokaze protiv njega i onda odlažu to. Naš advokat, tj. očev advokat, uopšte nije upoznat dokle je stigla istraga, ne dozvoljava mu tužiteljka da učestvuje u bilo kakvoj istrazi, u saslušanjima svedoka… ni u čemu. I kad god podnosi žalbu na rad tužiteljke, njemu niko ne odgovara“, izjavila je Trajkovićeva.
Slađan Trajković uhapšen je 15. decembra prošle godine u južnom delu Kosovske Mitrovice zbog navodnog ratnog zločina počinjenog u Vučitrnu 1999. godine. On je uhapšen nakon što je zajedno sa više od 500 kolega početkom novembra, napustio kosovsku policiju.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.