Škendija u Beogradu: Policija za miran san, trener zabranio šetnju

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škendija u Beogradu: Policija za miran san, trener zabranio šetnju

Fudbaleri Škendije doputovali su u Beograd i spremno dočekuju sredu i prvu utakmicu sa Partizanom.

Najbolji igrač makedonskog šampiona, Ferhan Hasani, oprostiće se od dresa Škendije upravo u dvomeču sa crno-belima, a o prijemu u srpskoj prestonici ima samo reči hvale.

"Balisti" dolaze u Beograd da razviju zastavu nepriznatog Kosova

Pogledajte koga je Stanojević licencirao za LŠ

"Grobari": Albanci bi u Beogradu bili kao "beli medvedi"
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Partizan sa Edvardom napada Škendiju

- Zaista se osećamo bezbedno, nema razloga da strahujemo. Inače, uopšte me ne dotiču političke priče. Jedino mi je žao što zbog te politike na utakmici u Beogradu neće biti naši navijači - rekao je Hasani.

Makedonska ekspedicija nije imala nikakvih problema na putu do Beograda, baš kao ni po smeštaju u hotel "Prestiž", koji obezbeđuju jake snage policije.

Trener Katip Osmani najavio je eliminaciju Partizana i dobar rezultat u prvoj utakmici, koji bi značio pobedu, remi ili minimalan poraza sa datim golom.

Kako bi do tog cilja i došao, ništa neće prepustiti slučaju pa je igračima zabranio šetnju ulicama glavnog grada Srbije, kako bi izbegao kontakt sa navijačima i eventualne incidente.

Iako su gostujući navijači najavili dolazak u Beograd kako bi razvili zastavu nepriznatog Kosova, iz Partizana je usledio dobronamerni savet da ne kreću na dalek put, jer neće moći da uđu na stadion ni u sopstvenoj režiji.

(Foto: Alo)

(Alo)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.