Skat: Važno da se Beograd i Priština vrate za pregovarački sto

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skat: Važno da se Beograd i Priština vrate za pregovarački sto

Ambasador SAD Kajl Skat izjavio je danas da je važno da se Beograd i Priština vrate za pregovarački sto i da se nastavi put stabilnosti.

"Ovo je samo mala neravnina na putu pregovora", rekao je Skat novinarima na pitanje kako ocenjuje bezbednosnu situaciju na Kosovu nakon poslednjih događaja i tenzija u odnosima Beograda i Prištine.

Skat je, upitan da li se prepoznao u jučerašnjoj izjavi premijera Aleksandra Vučića da su određeni ambasadori pokušali da vrše uticaj, pa čak i na to gde će biti smeštene srpske jedinice, rekao da nije razumeo premijera i da Vučića treba pitati na šta je konkretno mislio
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

AMBASADOR SKAT: Nisam razumeo Vučića

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017

..."Mislim da je ovo put sa neravninama Najvažnije je da put ka normalizaciji mora ići preko pregovora, diskusija i kompromisa“, rekao je Skot novinarima na pitanje kako ocenjuje bezbednosnu situaciju na Kosovu nakon poslednjih događaja i tenzija u odnosima Beograda i Prišštine..Prema njegovim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.