Skandal u Crnoj Gori: Hteli da ugovore brak dvoje dece

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 13:48

Skandal u Crnoj Gori: Hteli da ugovore brak dvoje dece

Podgorička policija podnela je krivične prijave protiv dve osobe sa KiM zbog sumnje da su ugovorili nedozvoljeni brak devojčice i dečaka starih 12 godina.

"Policija je državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnela krivičnu prijavu protiv K.M. (31) i B.M. (38), oboje sa Kosova i nastanjeni u Podgorici, zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima”, navodi se u saopštenju.

Oni su sumnja se, zloupotrebom odnosa poverenja i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putem vrbovanja uz odobrenje i dogovor sa članovima jedne porodice iz Podgorice ugovorili nedozvoljeni brak između ćerke K.M, devojčice stare 12 godina i dečaka starog 12 godina iz te porodice, radi sticanja novčane koristi.

“Kako bi se skopio nedozvoljeni brak između dece, članovi porodice dečaka doputovali su u Podgoricu te je u stanu B.M. organizovano slavlje kojom prilikom je izvršeno darivanje oštećene devojčice, kao i predaja novca K.M”, kazali su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roditelji osumnjičeni za ugovaranje braka 12-godišnje dece

Izvor: RTS, 07.Feb.2022

Crnogorska policija podnela je krivične prijave protiv dve osobe sa Kosova i Metohije, sa prebivalištem u Podgorici, zbog sumnje da su ugovorili nedozvoljeni brak devojčice i dečaka starih 12 godina. . Policija je državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.