Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Jun.2023, 08:17

Situacija na severu Kosova i Metohije mirna, građani se ponovo okupljaju

ZVEČAN – U opštinama Zubin Potok, Zvečan i Leposavić noć je protekla mirno, a od jutros, sedmog dana krize u te tri opštine na severu KiM, građani se ponovo okupljaju zahtevajući povlačenje albanskih gradonačelnika iz zgrada opštine i povlačenje tzv. kosovskih specijalnih jedinica. Zaposleni privremenog organa opštine Zvečan se i danas upisuju u improvizovani spisak […]
Vest Situacija na severu Kosova i Metohije mirna, građani se ponovo okupljaju objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Situacija na severu Kosova i Metohije mirna, građani se ponovo okupljaju

Izvor: Blic, 02.Jun.2023

U opštinama Zubin Potok, Zvečan i Leposavić noć je protekla mirno, a od jutros, sedmog dana krize u te tri opštine na severu KiM, građani se ponovo okupljaju zahtevajući povlačenje albanskih gradonačelnika iz zgrada opštine i povlačenje tzv. kosovskih specijalnih jedinica.

Nastavak na Blic...

Na severu Kosova mirno ali napeto

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2023

Protest Srba na severu Kosova zbog ulaska novih gradonačelnika Albanaca u zgrade opština Leposavić, Zubin Potok i Zvečan u pratnji specijalnihn snaga Policije Kosova, nastavljen je danas, a situacija je mirna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.