Šiptari pokazali šta su im veleizdajnici Srbije darovali u Briselu

Izvor: KMnovine.com, 07.Apr.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šiptari pokazali šta su im veleizdajnici Srbije ''darovali'' u Briselu

Protiveći se izjavi direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marka Đurića, Šiptari su okačili fotografije poklona iz Brisela.



   
Za odrasle ljude prilično neozbiljno da na Fejsbuku "prave državu"... Grupa šiptarskih separatista pod uticajem čobanskih igrica, pozirala na >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << jarinju i Brnjaku.          


Da nema ozbiljne priče posle veleizdajničkog sporazuma koji su u Briselu sklopili Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, a sa šiptarskim separatistima sa Kosova i Metohije, pokazali su baš oni koji su od srpskih "pregovorača" u Briselu na poklon dobili ono što do tada nisu mogli ni da sanjaju a da im snovi izgledaju realno. 

Priča za idiote koji mogu da veruju na reč Dačić - Vučićevoj Vladi da je između Kosova i Metohije i ostatka Srbije uspostavljen samo "integrisani prelaz" a ne granica ili carina, dok istovremeno službenici na tim prelazima na svojim uniformama nose natpise "border" (na engleskom "granica"), srušena je jednom čak ne ni osrednjom već vrlo lošom fotografijom. Otprilike onakvim jednim selfijem kakvim se osnovci hvale na društvenim mrežama.

Naime, grupa šiptarskih separatista otišla je na administrativne prelaze (koje su "zacementirali" Dačić i Vučić na podovima Briselskih dvorova), nekakvom farbom iscrtala krug i u njemu krst i na to mesto se fotografisali držeći nekavo koplje ili lampu, ne vidi se najbolje jer je fotografija lošeg kvaliteta kao što smo već rekli.


   
Dok istovremeno pokazuju poklon kao da zaboravljaju od koga su ga dobili? Administrativni prelaz, vrlo ozbiljnog izgleda, koji im je u briselu poklonio Dačić a zatim ga i napravio na terenu.    

Kako prenosi šiptarski portal na srpskom jeziku "kosovopress", nekakav "savetnik Edite Tahiri" na svom Fejsbuk profilu okačio je fotografiju i ispod nje napisao kako one pokazuju suprotno od onoga što pričaju zvaničnici Srbije "Slike pričaju! Ove godine počinje izgradnja šest prelaza sa Srbijom koje će finansirati Evropska unija" nastavljajući nekakvu priču o demarkaciji.

Dok se na fotografijama grupa separatista ponaša kao da igra školice, ili nekakvu sličnu čobansku igru, zaboravlja da ovu slobodu izražavanja duguje upravo Srbima.

Do nedavno, ma kave bile ranije vlasti pa čak i Tadićeva koja im je omogućila i pomogla osnivanje opština koje se danas predstavljaju kao "srpske", Šiptari nisu smeli ni da pomisle da zastanu na Jarinju ili Brnjaku. Više njih sam lično video dok Euleks policiji pokazuje šiptarska, nepriznata dokumenta, ali srpskoj policiji sa velikim strahopoštovanjem iznose validnu ličnu kartu izdatu od strane MUP-a R. Srbije u nekoj od ispostavi na Kosovu i Metohiji.


   
Ovakvom poklonu se ni u snu nisu mogli iskreno nadati a danas se time hvale kao nečim svojim. zaborav na moć i revolt naroda, u ovom slučaju srpskog koji se nije odrekao svoje zemlje kao što su to uradili ljudi na vlasti, sila je sa kojom nema igre a zaborav skupo košta.    

Već pomenuta ekipa Dačić, Vučić ali i Nikolić, Vulin, Đurić... zatim srpska žandarmerija, policija i ostale službe, omogućili su im da mogu slobodno da priđu i stanu na Jarinje i Brnjak i kažu ono što se po zakonima i Ustavu države Srbije najstrože kažnjava. U svakom slučaju to ne smeju da smetnu sa uma jer će doći vreme kada će se i naći pred sudom i zakonom države o čijoj teritoriji govore jezikom terorista a čij isu državljani, Republike Srbije. Kazne su tada vrlo visoke i rigorozne pa se nadamo da će u "školicama" kojih se danas igraju zaista i naučiti nešto ozbiljno.

Piše: Goran Petrović


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Molimo za navođenje izvora


Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.