Simić podelio pakete pomoći u Mesnoj zajednici Belo Brdo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2021, 01:08

Simić podelio pakete pomoći u Mesnoj zajednici Belo Brdo

Načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga i kandidat Srpske liste za poslanika iz Leposavića Slavko Simić obišao je danas stanovnike planinskih sela u Mesnoj zajednici Belo Brdo i podelio im pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicima i sredstvima za higijenu.

Simić je istakao da se ova akcija sprovodi zahvaljujući Ministarstvu administracije lokalne samouprave koje je dodelilo finansijska sredstva opštini Leposavić.

„Trudićemo se da dođemo da svih najugroženijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << porodica, do svakog sela, zaseoka, svakog domaćina i pokažemo koliko mislimo na njih, da nisu zaboravljeni i da hoćemo da im pomognemo ne samo u hrani i higijeni, već i u ogrevu, putnoj infrastrukturi“, rekao je Simić, prenosi Kosovo onlajn.

On je, kako se navodi na zvaničnom Fejsbuk profilu opštine Leposavić, poručio da će „uz pomoć i podršku Vlade Republike Srbije, predsednika Aleksandra Vučića i svih političkih predstavnika sa Kosova i Metohije, uraditi i učiniti sve da srpski narod na ovim prostorima ostane i opstane“.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpska lista garantuje investicije i ekonomski razvoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2021

Načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga i kandidat Srpske liste za poslanika Slavko Simić i gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima obišli su porodice Salković, Dimitrijević i Nuhović u Mesnoj zajednici Vračevo i podelili im pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.