Severna Mitrovica dobila vodu

Izvor: B92, 28.Dec.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Mitrovica dobila vodu

Normalizacija vodnosnabdevanja u severnoj Kosovskoj Mitrovici usledila je nešto posle 18 časova, nakon četiri sata prekida snabdevanja.

Direktor JP “Vodovod Ibar“ u Kosovskoj Mitrovici Miodrag Ralić izjavio je da vode nije bilo zbog problema sa nestašicom električne energije u fabrici vode u Ssipolju u južnom delu Mitrovice.

“Nakon što je rešen problem koji je postojao u južnom delu Mitrovice sa strujom, severni deo Mitrovice vodu je počeo da dobija nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle 18 časova“, rekao je Ralić.

Kosovska Mitrovica problema sa nestašicom vode ima uglavnom tokom letnjih meseci pa su suve slavine danas iznenadile mnoge u gradu na Ibru.

Zbog kvara u fabrici vode koja se nalazi u Šipolju severni deo Kosovske Mitrovice bio je bez vode od 14 časova.

U Kosovskoj Mitrovici danas je padao sneg a temperatura izmerena u 17 časova iznosila je 2 stepena iznad nule.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severna Kosovska Mitrovica bez vode

Izvor: Studio B, 28.Dec.2014

Zbog kvara u fabrici vode koja se nalazi u Šipolju severni deo Kosovske Mitrovice je bez vode danas od 14 časova...Direktor JP "Vodovod Ibar" u severnom delu Kosovske Mitrovice Miodrag Ralić izjavio je Tanjugu da je, prema informacijama sa kojima se raspolaže, došlo do kvara u fabrici vode zbog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.