Izvor: Blic, 18.Maj.2023, 11:53

"SVESNI SMO DA MOŽE DOĆI DO ESKALACIJE" Novi gradonačelnik Severne Mitrovice sutra polaže zakletvu

Predsednik Skupštine opštine Severna Mitrovica Nedžat Ugljanin istakao je da su pripreme za polaganje zakletve novog gradonačelnika Erdana Atića u poslednjoj fazi, dok su iz Kosovske policije naveli da su spremni da inauguracija prođe bez incidenata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi gradonačelnik Severne Mitrovice danas polaže zakletvu, Vučić kaže da će dužnost preuzeti i ostali gradonačelnici

Izvor: Danas, 18.Maj.2023

Novoizbrani gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Erden Atić trebalo bi danas 19. maja, da položi zakletvu pred lokalnim odbornicima.

Nastavak na Danas...

Novi gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice polažio zakletvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2023, 09:14

Novoizabrani gradonačelnik Severne Mitrovice Erdan Atić položio je zakletvu u opštinskoj zgradi. Katarina Ađančić izabrana je za njegovu zamenicu. Polaganju zakletve prisustvovali su odbornici Skupštine Opštine Severna Mitrovica.Prethodno je na zgradi opštine istaknuta tzv. kosovska zastava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.