Sever Kosova pokrenuće peticiju za povratak Vulina

Izvor: NaDlanu.com, 28.Apr.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sever Kosova pokrenuće peticiju za povratak Vulina

Građani sve četiri opštine severa Kosova tražiće peticijom da se Aleksandar Vulin vrati na mesto direktora Kancelarije Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju.

Povratak Vulina na mesto direktora peticijom traže i žitelji Orahovca. U Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku biće postavljeni štandovi na kojima radi prikupljanja potpisa podrške Vulinu. Podršku i priznanje Vulinu za rad i zalaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pružili su i čelnici četiri severne opštine.Aleksandar Vulin objavio je u ponedeljak da je podneo ostavku na mesto direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju. Vulin je naveo je da je ostavku podneo zato što je u Briselu bio protiv sporazuma vlada Srbije i Kosova, jer je dao reč Srbima na Kosovu da će sporazum biti drugačiji. Sredinom nedelje Vulin je i zvanično uputio Vladi Srbije ostavku na mesto direktora Kancelarije.(Izvor: Kurir )

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri opštine sa severa pokreću peticiju za povratak Vulina

Izvor: Press, 28.Apr.2013

Milojević je rekao i da će u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku biti postavljeni štandovi radi prikupljanja potpisa podrške Vulinu...Peticiju za povratak Vulina u petak su pokrenuli i meštani Orahovca...Vulin je prošlog utorka najavio da će podneti ostavku na mesto direktora...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.