Senator Kardin: Pred Kosovom i Srbijom jedinstvena šansa

Izvor: VOA, 14.Jun.2023, 22:45

Senator Kardin: Pred Kosovom i Srbijom jedinstvena šansa

"Kosovo i Srbija treba da prestanu sa međusobnim provokacijama i kreiranjem izazova koji ih udaljavaju od normalizacije odnosa", izjavio je za Glas Amerike Ben Kardin - član Senata američkog Kongresa. Američki senator izneo je taj stav u danu novih pojačanih napetosti između Kosova i Srbije - iniciranih nakon hapšenja trojice kosovskih policajaca za koje srpske vlasti tvrde da su prešli na teritoriju centralne Srbije, što Kosovo negira, tvrdeći da su policajci oteti u blizini granice sa Srbijom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki senator: Kosovo i Srbija treba da prestanu sa međusobnim provokacijama

Izvor: Danas, 15.Jun.2023, 08:20

Kosovo i Srbija treba da prestanu sa međusobnim provokacijama i kreiranjem izazova koji ih udaljavaju od normalizacije odnosa, izjavio je za Glas Amerike član Senata američkog Kongresa Ben Kardin.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.