Selektor Kosova se ulaguje Hrvatima preko leđa Srba

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor "Kosova" se ulaguje Hrvatima preko leđa Srba

Uoči kvalifikacionog meča između Hrvatske i reprezentacije nepriznate države Kosovo selektor tima iz naše južne pokrajine Albert Bunjaku otkrio je medijima u Zagrebu zbog čega je svojevremeno pobegao iz Jugoslavije u Švedsku.

Naime, zabuna je bila oko njegovog prezimena jer negde piše Bunjaki, a negde Bunjaku, pa je on u izjavi za Sportske novosti rešio da objasni o čemu se radi.

- Ja sam vam Bunjaku . >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dakle, sa u. Pre 25 godina sam morao da promenim prezime kad sam bežao iz države. Za svaki slučaj sam promenio to jedno slovo, da me ne nađu. Vidite, bila je 1991. godina, a ja 20-goddišnjak, student i fudbaler. Ali, jednog dana stigao je poziv za vojsku, za JNA, trebalo je da idem u  Vukovar!  Rat je već trajao, svima je bilo jasno šta se događa i šta znači taj poziv. Nije mi padalo na pamet da se odazovem, odmah sam odlučio 'ne, ti nećeš da pucaaš po ljudima, beži'. I, tako sam otišao - rekao je Bunjaku.

Tvrdi da je zbog toga osuđen na 20 godina zatvora.

- Uradio sam ono što bi svako normalan uradio. Pa ko bi išao da puca po nedužnim ljudima, zbog čega? Eto, onda sam, kad sam došao u Švedsku, promenio jedno slovo u prezimenu, ako me traže da mogu da kažem 'nisam ja taj'."

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.