Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2023, 06:35

Gašić i Selaković položili vence na Spomenik kosovskim junacima u Kruševcu

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas je, povodom obeležavanja 634. godišnjice boja na Kosovu i Vidovdana, u pratnji najvišeg rukovodstva Ministarstva unutrašnjih poslova i komandanata jedinica policije, položio venac na Spomenik kosovskim junacima u Kruševcu gde se obeležava i godišnjica od osnivanja ove nekadašnje srpske prestonice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selaković predvodi državnu ceremoniju obeležavanja Boja na Kosovu

Izvor: B92, 28.Jun.2023

Izaslanik predsednika Srbije Nikola Selaković predvodiće državnu ceremoniju povodom obeležavanja 634. godišnjice od Boja na Kosovu...Selaković, koji je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja položiće venac i odati državn u vojnu počasti povodom obeležavanja godišnjice...Ceremonija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.