Selaković: Razgraničenje s Kosovom nije na stolu, a Crna Gora je klasična srpska država

Izvor: Danas, 11.Jun.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Razgraničenje s Kosovom nije na stolu, a Crna Gora je klasična srpska država

Generalni sekretar predsednika Republike Srbije, Nikola Selaković, najavio je večeras da će Srbija biti izložena raznim vrstama pritisaka, ali da se "grčevito" bori da vodi odgovornu politiku u rešavanju kosovskog pitanja. Članak Selaković: Razgraničenje s Kosovom nije na stolu, a Crna Gora je klasična srpska država se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Najdublja istina da su identitet i istorijski razvoj Crne Gore srpski"

Izvor: B92, 12.Jun.2019, 17:28

Generalni sekretar SNP Jovan Palalić ocenio je da je generalni sekretar Nikola Selaković izjavom da je Crna Gora čista srpska država izneo najdublju istinu...Palalić je rekao da se to odnosi na istorijski razvoj Crne Gore, od njenog nastanka nakon pada srpskih zemalja pod otomansku vlast, kao i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.