Šef albansko-kosovke mafije poštedeo Mesija

Izvor: B92, 07.Nov.2023, 11:38

Šef "albansko-kosovke" mafije poštedeo Mesija

Španski novinar Karlos Kilez uradio je intervju sa šefom "albansko-kosovske" mafije sa kojom je pljačkao vile najboljih fudbalera sveta.

Među kućama koje je ojadio nalaze se i one koje pripadaju Karimu Benzemi, Kristijanu Ronaldu kao i Johanu Krojfu.

Šef mafije je priznao da iza sebe ima armiju lopova od preko 100 ljudi, a u intervjuu za "El Espanol" je rekao.

"U kući Johana Krojfa sam ukrao sat koji je pripadao Dennisu Bergkampu, neke sitnice od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hermesa... i oko 20.000 evra plena. To je bila sporedna kuća . Nije bilo sigurnosnih kamera ni alarma. Kada sam ušao, shvatio sam čija je kuća", rekao je šef mafije i dodao:

"Mi smo takođe stajali iza pljačke kuće Kristijana Ronalda u Madeiri, ali plen nije bio zanimljiv. Društvene mreže su neprijatelj broj jedan poznatih ličnosti. Želim samo da kažem i to da nisam opljačkao kući Serhija Ramosa, oni znaju ko je to učinio".

Šef mafije je otkrio da kuću Lionela Mesija nije hteo da opljčka iako je dobio ponudu da to uradi.

"Zaustavio sam nekoliko puta ljude koji su hteli da upadnu u Mesijevu kuću. Uradio sam to i ponosan sam. Iz poštovanja prema Mesiju nisam to uradio. Zato što ga volim, tačka - poručio je mafijaš koji ističe da je pre više od godinu dana dobio ponudu da opljačka Mesijevu porodičnu kuću, dok je ovaj bio u Parizu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.