Sednica u Palati Srbija o paketu pomoći Srbima sa Kosova

Izvor: RTS, 30.Okt.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica u Palati "Srbija" o paketu pomoći Srbima sa Kosova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sednici Vlade sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Palati "Srbija", na kojoj je bilo reči o sveobuhvatnom paketu pomoći i podrške srpskom narodu na KiM.
Osim usvajanja investicionog plana za južnu pokrajinu, na sastanku su usaglašene mere podsticaja za one koji bi da ulažu na području Kosova i Metohije.

Na sastanku je takođe bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reči i o projektu Sunčana dolina, u kojoj se grade stanovi za 1.500 povratnika.
Funkcioner Srpske liste Dalibor Jevtić rekao je ranije danas za RTS da očekuje da tokom naredne godine počne sprovođenje projekata.
Predsednik Vučić je prilikom poslednje posete Kosovu i Metohiji najavio da će u Kliničko-bolničkom centru u Mitrovici biti uloženo 10 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predsednik Srbije na sednici Vlade sa predstavnicima Srba sa Kosova: Težak mesec je pred nama, ali pomoći ćemo našem narodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sednici Vlade sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas sednici Vlade Srbije sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Sednica se održavala u Palati Srbija...Predsednik Srbije Aleksandar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.