Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2023, 23:03

Sednica SBUN na kojoj će biti predstavljen izveštaj Unmika o Kosovu i Metohiji 18. oktobra

Sednica Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija (SBUN) na kojoj će biti razmatran novi šestomesečni Izveštaj generalnog sekretara UN-a Antonija Gutereša o radu Misije UN na Kosovu (UNMIK), trebalo bi da bude održana 18. oktobra, navodi se u mesečnom planu rada SBUN, objavljeno na sajtu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazana sednica Saveta bezbednosti UN o KiM

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 07:48

Sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj će biti razmatran novi šestomesečni Izveštaj Antonija Gutjereša o radu UNMIK, trebalo bi da bude održana 18. oktobra..To se navodi u mesečnom planu rada ovog tela svetske organizacije, objavljenom na sajtu...Kako je najavljeno, sednica će biti održana u...

Nastavak na B92...

Zakazana sjednica Savjeta bezbjednosti UN o radu UNMIK-a na KiM

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2023

NJUJORK - Sjednica Savjeta bezbjednosti UN na kojoj će biti razmatran šestomjesečni izvještaj Misije UN na Kosovu (UNMIK) planirana je za 18. oktobar, objavljeno je na sajtu Savjeta bezbjednosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.