Sećate se Albanca koji je rušio SRPSKE SVETINJE pre 14 godina? Umro je 2015., a sada je i njegovu porodicu stigla BOŽJA KAZNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se Albanca koji je rušio SRPSKE SVETINJE pre 14 godina? Umro je 2015., a sada je i njegovu porodicu stigla BOŽJA KAZNA!

Alem Kurti, koji je lomio krst na srpskom manastiru na Kosovu pre 14 godina, umro je 2015. godine u prištinskoj bolnici u teškim mukama, posle borbe s rakom koji mu je razorio jetru i pluća.

Članovi njegove porodice su takođe teško oboleli, što je prestravilo ostale Abance.

Kurti je tokom martovskog pogroma divljački polomio, a potom bacio krst sa Crkve Svetog Ilije u Podujevu.

Pred smrt je, kažu, trpeo nesnosne bolove, a istu sudbinu sada proživljavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova sestra i roditelji. Od Kurtijeve smrti Albanci s Kosova se, kažu srpski sveštenici, plaše i da priđu pravoslavnim svetinjama bojeći se kletve.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.