Savetnik kosovskog ministra: Pretnje Srbima od strane Beograda neće biti tolerisane

Izvor: Danas, 29.Sep.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savetnik kosovskog ministra: Pretnje Srbima od strane Beograda neće biti tolerisane

Savetnik ministra spoljnih poslova Kosova Jetljir Zuberaj izjavio je danas da neće biti tolerisane pretnje aktuelnog Beograda upućene Srbima na Kosovu, preneo portal Kossev. Članak Savetnik kosovskog ministra: Pretnje Srbima od strane Beograda neće biti tolerisane se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kosovo: Nenad Rašić nazvao Srpsku listu političkim monstrumom

Izvor: Danas, 30.Sep.2019, 15:01

Kandidat koalicije "Sloboda" za premijera Kosova Nenad Rašić objavio je predizborni spot na albanskom jeziku u kom je pozvao građane da glasaju za tu koaliciju kako bi se kako je naveo, "zajedno odrekli političkog monstruma koji se zove Srpska lista", preneo je danas portal Kosovo onlajn. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.