Šarović:Nikada se nećemo odreći KiM

Izvor: B92, 05.Mar.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarović:Nikada se nećemo odreći KiM

Ivanjica -- Zamenik presednika SRS Nemanja Šarović izjavio u Ivanjici da SRS nikada neće prihatiti odricanje od Kosova i Metohije bez koga, kako je dodao, nema ni Srbije.

"Narod se više ne deli na pristalice levice i desnice, već na žrtve tranzicije, i one malobrojne koji su se snašli i opljačkali državu", poručio je Šarović u obraćanju građanima u Ivanjici.

Prema njegovim rečima radikali su ostali verni svom tradicionalnom programu, a svi koji žele dobro Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prepoznaće namere SRS.

Radikali su i protiv veštačkog napora za ulazak Srbije u Evropsku uniju, dodao je Šarović.

Predsednik Opštinskog odbora SRS, Dane Aničić je ukazao na teško stanje u ivanjičkoj opštini.

"Očito je da žitelji naše opštine sve teže žive i da su neophodne radikalne promene da bi se status Ivanjičana promenio na bolje. Sa nestrpljenjem očekujemo lokalne izbore na kojima ćemo gradjanima Ivanjice ponuditi program koji garantuje izlazak iz ove teške situacije", rekao je on pozivajući građane da na predstojećim parlamentarnim izborima ukažu poverenje SRS.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarović: Nikad se nećemo odreći KiM

Izvor: Akter, 05.Mar.2014

Zamenik presednika SRS Nemanja Šarović izjavio je danas u Ivanjici da ta stranka nikada neće prihatiti odricanje od KiM bez koga, kako je dodao, nema ni Srbije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.