Samoopredeljenje reagovalo na ukidanje naloga za hapšenjem Milana Radoičića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Mar.2021, 10:51

Samoopredeljenje reagovalo na 'ukidanje naloga za hapšenjem Milana Radoičića'

Pokret Samoopredeljenje Aljbina Kurtija reagovalo je na pisanje medija na Kosovu da je Osnovni sud u Prištini odobrio zahtev Specijalnog tužilaštva da se za Milana Radoičića ukine nalog za hapšenje, navodeći da “takva prećutna odluka pravosudnih institucija, osim skandala, predstavlja rizik”. Iz suda nema zvanične potvrde za takvu odluku. Milan Radoičić se nalazi u bekstvu jer ga tužilaštvo Kosova dovodi u vezu sa ubistvom srpskog političara sa severa Kosova, lidera inicijative Sloboda...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sud potvrdio ukidanje naloga za hapšenje Radoičića, Tužilaštvo:Poverljiva stvar

Izvor: N1 televizija, 01.Mar.2021

Specijalno tužilaštvo Kosova zatražilo je od Osnovnog suda u Prištini da povuče nalog za hapšenje Milana Radoičića, što je ovaj sud potom i učinio, nakon medija, vest je potvrdio i sudija Valjon Kurtaj.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.