Šaljemo zahtev da se obezbedi prisustvo naših bezbednosnih snaga

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Dec.2022, 20:55

Šaljemo zahtev da se obezbedi prisustvo naših bezbednosnih snaga

SRBIJA – Nakon upada tzv. kosovske policije u Severnu Mitrovicu, u subotu je uhapšen bivši pripadnik te službe, Srbin Dejan Pantić, koji je sramno od strane Kurtijevih saradnika otpužen za “terorizam” Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je prethodno najavljeno, obraća se srpskom narodu nakon novog talasa nasilja Aljbina Kurtina nad našim građanima na Kosovu i Metohiji. […]
Vest Šaljemo zahtev da se obezbedi prisustvo naših bezbednosnih snaga objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vučić: Dejan Pantić uhapšen dok je nosio hleb svojoj porodici

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bivši pripadnik kosovske policije Dejan Pantić uhapšen dok je "nosio hleb" svojoj porodici, jer živi u zgradi u kojoj je sedište izborne komisije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.