Šalja: Srbija traži deo teritorije Kosova da prihvati nezavisnost

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalja: Srbija traži deo teritorije Kosova da prihvati nezavisnost

Politički savetnik predsednika Kosova Bljerim Šalja izjavio je da Srbija uslovljava priznanje Kosova dobijanjem jednog dela teritorije Kosova.

Šalja je za televiziju T7 izjavio kako srpska strana to nije direktno tražila, ali da se iz izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića to jasno vidi.

"Aluzije su jasne", kazao je Šalja.

Kako je naveo, "diskurs predsednika Vučića je da jedan deo Kosova postane deo Srbije".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šalja: Srbija traži deo teritorije Kosova

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019

Politički savetnik predsednika Kosova Bljerim Šalja izjavio je da Srbija uslovljava priznanje Kosova dobijanjem jednog dela teritorije Kosova...Foto: TANJUG / FILIP KRAINCANIC / bb..Šalja je za televiziju T7 izjavio kako srpska strana to nije direktno tražila, ali da se iz izjava predsednika Srbije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.