SZS: Vučić lavovski krši Ustav

Izvor: RTS, 08.Maj.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Vučić "lavovski" krši Ustav

Savez za Srbiju ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja da se ponaša neodgovorno i da krivicu za svoje neuspehe pripisuje drugima.
U saopštenju, SzS je ukazao da je Vučić ranije rekao da je narod kriv zato što nije prihvatio njegov plan o Kosovu, ali da ni sinoć na RTS-u nije odgovorio na pitanje kakav je to plan, pred kim ga je predstavio i ko ga je tačno odbio.
Savez >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smatra da bi Vučić, s obzirom da tvrdi da su svi drugi krivi, a da se on "lavovski" borio da vrati nešto od onoga što je već uveliko bilo izgubljeno, trebalo da to pojasni građanima.
"Ako je sve bilo izgubljeno, zašto je onda bilo potrebno da potpišu Briselski sporazum kojim su ugašeni srpski sudovi, policija i druge srpske institucije na Kosovu i Metohiji", upitao je Savez i dodao je kršenje Ustava i vređanje svih građana koji drugačije misle jedino što je Vučić "lavovski" radio.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.