STRAVIČNA TUČA U PRIZRENU: Jedna osoba pogođena iz vatrenog oružja, uhapšeno pet ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 21:48

STRAVIČNA TUČA U PRIZRENU: Jedna osoba pogođena iz vatrenog oružja, uhapšeno pet ljudi!

Jedna osoba je ranjena u nogu tokom tuče između dve grupe, a pet je uhapšenih u policijskoj intervenciji.

Jedna osoba je povređena u pucnjavi koja se dogodila danas kasno popodne u bolničkom naselju u Prizrenu saopšteno je iz policije tzv. Kosova.

- Danas popodne oko 17.10 časova došlo je do tuče dve grupe tokom koje je je jedna osoba ranjena - navedeno je u saopštenju.

U saopštenju su dodali da je osoba ranjena u nogu i da je pet osoba koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su učestvovale u tuči uhapšeno.

Na mestu sukoba je pronađena čaura ispaljena kako se pretpostavlja iz pištolja, dok policija nastavlja sa istragom i u toku je saslušanje uhapšenih.

Srbija Danas/Telegraf
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS U PRIZRENU: Teška tuča dovela do PUCNJAVE - ima ranjenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 10:57

Okolnosti se utvrđuju..Jedna osoba je povređena u pucnjavi koja se dogodila danas kasno popodne u bolničkom naselju u Prizrenu...Pucnjava se dogodila juče oko 17.10 časova u Prizrenu nakon tuče dve tuče dve grupe muškaraca među kojima je jedna ranjena. ..- Jedna osoba ranjena je u nogu, a pet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.