STRAVIČAN ZLOČIN NA KOSOVU! Albanac gurnuo Mariju (27) sa šestog sprata zgrade, pre toga je TUKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 13:51

STRAVIČAN ZLOČIN NA KOSOVU! Albanac gurnuo Mariju (27) sa šestog sprata zgrade, pre toga je TUKAO!

Oglasio se otac preminule Marije

U ranim satima 1. avgusta u Kosovu Polju, Albanac je gurnuo sa šestog sprata svoju devojku, državljanku Argentine. Poslata je u bolnicu, ali je podlegla povredama.

Novi detalji otkriveni su tokom istrage smrti Argentinke Marije Klare Urdangaraj (27) koja je poginula tako što je pala sa šestog sprata hotela u Kosovu Polju. Njen otac Fakundo Urdangaraj tvrdi da je njegovu ćerku, nakon svađe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gurnuo njen dečko sa Kosova.

Kako prenosi argentinski medij Perfile, otac Argentinke potvrdio je da, prema izveštaju veštaka, telo njegove ćerke ima povrede koje ne odgovaraju padu sa visine, prenosi Gazeta ekspres.

- Otkrili su da na telu moje ćerke ima znakova prethodnog nasilja - rekao je Fakundo Urdangaraj. On tvrdi da su veštaci sudske medicine prištinskog pravosuđa konstatovali povrede koje ne odgovaraju padu sa visine.

- Imala je modrice na rukama. Kada čovek padne sa takve visine, ima određene povrede, ali ako mu čvrsto stisnem ruke, te povrede nisu u skladu sa padom. To bi pokazalo da postoje veoma jaki dokazi. Moja ćerka je ubijena - dodao je.

Zatim je pomenuo partnera Marije Klare, 31-godišnjeg muškarca rođenog na Kosovu, ali švajcarskog državljanstva. Vlasti su ga označile kao glavnog osumnjičenog, a prema Fernandovom priznanju, vlasti su promenile definiciju slučaja zbog novih dokaza.

- U principu, prvo je bila u pitanju pretpostavka da se radi u ubistvu, a sada bi to očigledno bilo ubistvo, ne znam kako bi to tamo nazvali. Daje mi neki mir što znam da ta osoba neće ugledati svetlost dana - rekao je.

Odlukom tužioca telo je poslato na obdukciju, a osumnjičeni je uhapšen i određen mu je pritvor. O ovom slučaju izveštavali su mediji u Argentini i Švajcarskoj, dok je otac devojke uveren da je smrt njegove ćerke femicid.

- Moja ćerka je razgovarala sa svojom mamom i opisala svog dečka kao ženskaroša i veoma ljubomornog. To je femicid, uveren sam - rekao je Fakundo Urdangaraj, otac Marije Klare.

Švajcarski list Blik objavio je da je 32-godišnjak ilegalno doveo svoju devojku na Kosovo, sakrivši je u gepeku automobila.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.