STRAVIČAN NAPAD NA RADNICU U CENTRU BEOGRADA: Herojski potez slučajnog prolaznika - evo kako joj je spasio život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 20:24

STRAVIČAN NAPAD NA RADNICU U CENTRU BEOGRADA: Herojski potez slučajnog prolaznika - evo kako joj je spasio život!

Kada je pomislila da se napad konačno završio, on se opet vratio...

Radnica pekare u Kosovskoj ulici u Beogradu napadnuta je oko 18 časova od strane muškarca starog oko 30 godina.

Napadnutu radnicu pekare u Kosovskoj ulici spasio je mladić koji je sa ulice video šta se dešava i odmah skočio u objekat i sukobio se sa napadačem.

Nije isključeno ni da joj je spasio život, s obzirom na opštu eskalaciju nasilja tokom poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci.

Podsetimo, radnica pekare u Kosovskoj ulici u Beogradu napadnuta je oko 18 časova od strane muškarca starog oko 30 godina.

Povređeni muškarac je u jednom trenutku došao do pekare i počeo da vređa radnicu i da joj preti.

Posle vređanja i maltretiranja radnice napadač je izašao iz pekare, ali se ubrzo vratio i ponovo nasrnuo na radnicu koja je u tom trenutku stajala na vratima pekare i počeo ponovo da je vređa i preti, a prema rečima očevidaca izgledalo je kao da će da počne da je bije.

Međutim, kako se saznaje na licu mesta, sve to je video prolaznik koji je bio na obližnjem pešačkom prelazu i zaleteo se na nasilnika i udario ga nekoliko puta čime je praktično sprečio da muškarac povredi radnicu!

- Udario ga je dva tri puta posle čega je nasilnik pao. Taj momak prolaznik je samo sprečio da se možda dogodi ono najgore, ko zna kakve je namere imao taj muškarac... - kaže za Kurir žena iz obližnje radnje.

- Navodno ju je saterao uz zid i počeo da pljuje i da joj upućuje uvrede... - kaže naš sagovornik.

Kako se nezvanično saznaje oni se poznaju odranije.

Policajci iz PU Stari grad veoma brzo su došli na lice mesta i priveli napadača, posle čega je on odveden vozilom Hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.