Izvor: Blic, 22.Maj.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRATEGIJA ŠTAPA I ŠARGAREPE U 6 TAČAKA Detalji plana kojim američki profesor predlaže NOVI PRITISAK NA SRBIJU

Zapad bi trebalo da ima novu strategiju za Kosovo, čija bi okosnica trebalo da bude princip "štap i šargarepa" - tako u najkraćem zvuči predlog Edvarda P. Džozefa, vanrednog profesora američkog Univerziteta Džons Hopkins, koji je svoju ideju za rešenje kosovskog čvora objavio na sajtu časopisa "Forin polisi".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reakcije na "novu zapadnu strategiju" za Kosovo: Džozefov predlog uvredljiv i nepošten

Izvor: B92, 22.Maj.2019

Predsednik Centra za proučavanje globalizacije Dejan Miletić i diplomata Zoran Milivojević komentarisali su autorski tekst američkog profesora Edvarda Džozefa...Autorski tekst američkog profesora Edvarda P. Džozefa, kao predlog "nove zapadne strategije" za Kosovo po principu "štapa i šargarepe",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.