ŠTO NE ZABRANISTE OVU BRUKU BRAĆO CRNOGORCI?! Zastave Srbije i LAŽNE DRŽAVE Kosovo jedna do druge! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 13:29

"ŠTO NE ZABRANISTE OVU BRUKU BRAĆO CRNOGORCI?!" Zastave Srbije i LAŽNE DRŽAVE Kosovo jedna do druge! (FOTO)

Skandal u komšiluku

Tokom Balkanskog prvenstva u karateu koje se održava u Podgorici, viđena je nesvakidašnja scena kada su se tokom dodele medalja jedna pored druge našle sportiskinje i zastave iz Srbije i takozvane države Kosovo.

Aljma Ljoki je osvojila prvo mesto, a na drugoj poziciji je završila Neda Milošević.

Dok su dobijale svoje medalje iza njih su bile istaknute zastave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije i lažne države, kao i Turske i Bosne i Hercegovine, zbog sportiskinja koje su stigle do bronzane medalje.

Објава коју дели Kosovo Sever portal/KoSSev (@kossevportal)

Nakon što su im dodeljene medalje, karatistkinje su se zajedno fotografisale, a tada su Neda Milošević i Aljma Loki pozirale zagrljene.

Nakon što su fotografije objavljene, ispod njih se povela rasprava u komentarima. Dok su jedni tvrdili da je to sport i ne bi trebalo da ima veze sa politikom bilo je i onih koji su smatrali da je naša karatiskinja trebalo drugačije da reaguje.

"U ovakvim situacijama se silazi sa postolja" glasio je jedan komentar, dok je drugi korisnik napisao "Nije trebalo ni da se bori u finalu".

Bilo je i onih, koji su smatrali da do ovakve situacije nije ni smelo da dođe "Što ne zabraniste ovu bruku i sramotu braćo Crnogorci?" zapitao se jedan Srbin.

(Srbija Danas/Kossev)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.