STIGLA PORUKA LAŽNOM PREMIJERU IZ PRIŠTINE: Ovo je početak kraja Aljbina Kurtija

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 07:38

STIGLA PORUKA LAŽNOM PREMIJERU IZ PRIŠTINE: Ovo je početak kraja Aljbina Kurtija

Analitičar i novinar Valjon Silja predočio je javnosti kako trenutno stoje stvari u odnosima Kurtija i političkog zapada.

Situacija koja je stvorena na severu Kosova je početak kraja premijera Aljbina Kurtija, rekao je analitičar i novinar Valjon Silja, ističući da je Kurti lagao partnerske zemlje.

Prema Siljinim rečima, Kurti sada pokazuje znake predaje nudeći prevremene izbore, ali je ocenio da Amerikanci to ne dozvoljavaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ovo je početak kraja Aljbina Kurtija. Ne može da pobedi Kvintu. Aljbin Kurti je u pravu.

On je hteo da ponudi izbore Srbima, ali mu Amerikanci ne dozvoljavaju - rekao je Silja.

Silja je takođe rekao da ministar unutrašnjih poslova Džljalja Svečlja ne može više da raspoređuje policiju na severu, jer, kako je naveo, Kfor to ne dozvoljava.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.