ŠTA SE DEŠAVA NA KiM? Pojačano kretanje trupa, oglasio se KFOR: Obratite posebnu pažnju ako...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 09:06

ŠTA SE DEŠAVA NA KiM? Pojačano kretanje trupa, oglasio se KFOR: Obratite posebnu pažnju ako...

Oglasio se KFOR.

Kfor je danas saopštio da će u narednim danima biti pojačano kretanje trupa i vozila te misije na Kosovu i Metohiji, zbog uobičajene procedure primopredaje kontingenata.

U saopštenju se dodaje da će biti sprovedene i vežbe za testiranje i održavanje operativnih sposobnosti "kako bi se obezbedio isti nivo obučenosti i spremnosti svih jedinica koje dolaze na teren".

- Iako će se ove vežbe izvoditi na način da se minimizira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kakav poremećaj i uticaj na lokalno stanovništvo, moguće je da dođe do zastoja u saobraćaju i da bude vidljivo kretanje vojnika - navedeno je u saopštenju.

Kfor je savetovao vozačima da "obrate posebnu pažnju" ako se nalaze u blizini kolona vojnih vozila.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor najavljuje: "Pojačano kretanje trupa"

Izvor: B92, 16.Avg.2023

Kfor je danas saopštio da će u narednim danima biti pojačano kretanje trupa i vozila te misije na KiM, zbog uobičajene procedure primopredaje kontingenata...U saopštenju se dodaje da će biti sprovedene i vežbe za testiranje i održavanje operativnih sposobnosti "kako bi se obezbedio isti nivo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.