ŠTA ĆE SAD DA KAŽU TAČI I HARADINAJ: Svedok Specijalnog suda u Hagu pronađen mrtav kraj jezera Badovac

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 19:07

ŠTA ĆE SAD DA KAŽU TAČI I HARADINAJ: Svedok Specijalnog suda u Hagu pronađen mrtav kraj jezera Badovac

Tužilac je izašao na lice mesta da vidi šta se dogodilo

Bivši kosovski policajac Fadilj Siljevići pronađen je danas mrtav u brdima iznad jezera Badovac, a Specijalno tužilaštvo u Hagu ga je pozvalo u svojstvu svedoka.

O ovom slučaju je izjavio i glavni tužilac takozvanog osnovnog tužilaštva Prištine, Kujtim Muniši.

- . Policija je na mestu događaja. Pronađen je mrtav negde u planinama - rekao je Muniši.

Siljevići je bio bivši pripadnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takozvane kosovske policije, u čije redove je primljen posle 1999. godine.

Inače, teroristi Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, i njihovi ostali sledbenici iz terorističke OVK, koji su posle pomoći Zapada u secesionističkom ratu sa Srbijom zauzeli glavne političke funkcije na Kosmetu, poznati su i ranije po brojnim likvidacijama svedoka njihovih krivičnih dela, samo što do sada još nije postojala politička volja "demokratskih zapadnjačkih struktura" da te zločine istraži i osudi počinioce.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen mrtav bivši pripadnik Policije Kosova Fadilj Suljević

Izvor: Danas, 15.Jan.2021

Bivši pripadnik Policije Kosova (PK) Fadilj Suljević pronađen je mrtav danas oko 14 časova, na putu od sela Matićane prema veštačkom jezeru Badovce.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.