Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2020, 15:48

SRS: Srbija da napravi savez sa Rusijom

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović izjavio je danas da se ta stranka zalaže za savez sa Rusijom, jer će te omogućiti jaku ekonomiju, moćnu vojsku i da se sačuva Kosovo i Metohija.

"Nama je bitan integritet i suverenitet Srbije. Imaćemo moćnog prijatelja i saveznika i nećemo dozvoliti da nam se mešaju strane sile sa Zapada u naša srpska pitanja", naveo je Damjanović u pisanoj izjavi.

On je dodao da je to razlozi zbog kojih su radikali odlučno za savez sa Rusijom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska radikalna stranka za savez sa Rusijom

Izvor: Beta Video, 22.Maj.2020

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović rekao je da se Srpska radikalna stranka zalaže za savez sa Ruskom Federacijom .(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Srpska radikalna stranka za savez sa Rusijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović izjavio je danas da se ta partija zalaže za savez sa Rusijom i ističe prednosti povezivanja srpskog sa bratskim ruskim narodom...On je u pisanoj izjavi naveo da će nam savez sa Rusijom omogućiti jaku ekonomiju i moćnu vojsku, a sačuvaćemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.