Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jun.2023, 19:09

SRBIN KOJI JE UHAPŠEN U ZVEČANU PUŠTEN NA SLOBODU Radoš Petrović nakon 26 dana izašao iz pritvora! Podnet zahtev i za Obrenovića!

Radoš Petrović koji je 29. maja uhapšen tokom sukoba u Zvečanu danas je uz položeno jemstvo pušten na slobodu. Kako saznaje Kosovo onlajn, nakon 26 dana dana provedenih u pritvoru, Petrović je danas oslobođen i nalazi se sa svojom porodicom. Prema fotografijama koje su se pojavile u javnosti, i koje je advokat Petrovića kao evidentni […] The post SRBIN KOJI JE UHAPŠEN U ZVEČANU PUŠTEN NA SLOBODU Radoš Petrović nakon 26 dana izašao iz pritvora! Podnet zahtev i za Obrenovića! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radoš Petrović koji je uhapšen u sukobima u Zvečanu uz kauciju pušten na slobodu

Izvor: Danas, 23.Jun.2023

Radoš Petrović koji je 29. maja uhapšen tokom sukoba u Zvečanu danas je uz položeno jemstvo pušten na slobodu.

Nastavak na Danas...

SRBE UZNEMIRIO DOLAZAK VELIKOG BROJA KOSOVSKIH SPECIJALACA U ZVEČAN: Ne prestaju hapšenja na KiM

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jun.2023, 09:11

U Zvečanu je sinoć bio prisutan veliki broj pripadnika specijalnih jedinica takozvane kosovske policije. Juče je uhapšenom Nenadu Orloviću iz severne Mitrovice određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Radoš Petrović, koji je prvi uhapšen 29. maja u Zvečanu, uz položeno jemstvo nakon 26...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.