SRBIJA PRETI VOJNOM AGRESIJOM! Panika u Prištini nakon reakcije Beograda na divljanje Kurtijevih specijalaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 09:49

"SRBIJA PRETI VOJNOM AGRESIJOM!" Panika u Prištini nakon reakcije Beograda na divljanje Kurtijevih specijalaca

Hitna reakcija iz Prištine

Šef kabineta predsednice Bljerim Velja ocenio je da se izjava direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića da Srbija razmatra mogućnost slanja do 1.000 poripadnika bezbednosnih snaga na Kosovo, može shvatiti kao pretnja, prenosi Gazeta ekspres.

- Srbija prelazi sa prikrivenih nasilnih akcija svojih nelegalnih struktura na Kosovu, na otvorenu pretnju upotrebom policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vojnih snaga za izvršenje agresije na Kosovo. Prema ruskim principima, ovo je flagrantna pretnja da ugrozi mir i stabilnost Kosova i šire u regionu - rekao je Velja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SRBIJA DA PRIZNA NEZAVISNOST KOSOVA" Prva sramna izjava Kurtija nakon akcije specijalaca na severu KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022

Tzv. premijer Kosova Aljbin Kurti ocenio je da je zahtev Srbije da Kosovo osnuje Zjednicu srpskih opština "detinjast", prenosi Gazeta ekspres...- Ne možete postavljati detinjaste zahteve u dijalogu. Beograd to radi. To znači da želim ovo za sebe. Ne možeš postavljati detinjaste zahteve, ja želim,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.