AMFILOHIJE: Srpkinje pobile više dece od Hitlera i Musolinija ROKVIĆ: Bezbožnici, šta je netačno?

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Okt.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMFILOHIJE: Srpkinje pobile više dece od Hitlera i Musolinija ROKVIĆ: Bezbožnici, šta je netačno?

Amfilohije je prilikom služenja liturgije u u Pećkoj Patrijaršiji prokomentarisao činjenicu da srpkinje prave mnogo abortusa, a onda je javnost skočila. Zbog njegove izjave, mnogi su ga napali, ali jedan pevač je podržao ove reči.
– One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji – rekao je mitropolit Amfilohije i time izazvao buru.
Društvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mreže su se ubrzo usijale, mnogi su ga kritikovali jer, kako kažu, niko se nije setio kolika je stopa siromaštva u Srbiji i da deci treba obezbediti mnogo toga.
Foto Mc.rs Međutim, mnogi su mitropolitana i podržali, a jedan od njih je i pevač Nikola Rokvić.

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jun 25, 2017 at 9:23am PDT


On je na društvenoj mreži „Instagram“ objavio potresnu sliku i jaku poruku koja je prati.

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Oct 16, 2017 at 3:53am PDT


– Vidim svi bezbožnici skočiše na izjavu mitropolita Amfilohija Radovića, u kojoj veliki borac i čuvar pravoslavnog i srpskog identiteta u mučenoj bratskoj Crnoj Gori, kaže da srpkinje ubijaju više dece abortusom nego Hitler i Musolini što su ubili…Šta je tu netačno? Šta je tu tako strašno sem same istine koju je mitropolit izrekao!
Foto: Mc.rs, Instagram, Piplmetar Godišnje u Srbiji se prijavi preko 17 000 abortusa, a realan broj je mnogo veći…
Pa računajte… Da li vam smeta istina ili ste toliko ogrezli u gordosti i verovanju da je sva vlast na društveno prihvatljivom, palom, jadnom, malom, trulom, i kompletno posrnulom čoveku, koji jedini na ovoj našoj prelepoj planeti Zemlji ubija svoj plod, još dok se nije ni ispilio… Izgleda da i pilići imaju više svesti od ovih posrnulih društveno-evropski korektnih“, napisao je Nikola.
Šta vi kažete? Pišite u komentarima.
(Piplmetar.rs/Kurir)

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

SRBIJA NA NOGAMA ZBOG AMFILOHIJA: Rat zbog izjave da su Srpkinje veći zločinci od Musolinija i Hitlera! Da li će on zanemeti posle komentara ovih žena?

Izvor: Kurir, 18.Okt.2017

"One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji", reči su Amfilohija, koje su u poslednjih nekoliko dana izazvale pravu buru u Srbiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.