SRBIJA ĆE BITI SPREMNA NA TO Vučić najavio nove akcije tzv. kosovske policije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 13:13

"SRBIJA ĆE BITI SPREMNA NA TO" Vučić najavio nove akcije tzv. kosovske policije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove akcije kosovske policije moguće s obzirom da na politički poraz koji je Priština doživela dodajući da će Srbija biti spremna na to.

- Nadam se da će razum i racionalan pristup prevladati kod dela ljudi u Prištini, iako je teško na to računati posle ovog političkog poraza koji su doživeli i plašim se da će ponovo tražiti izlaz za svoju nelagodnu situaciju - kazao je Vučić.

Dodaje da Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora da bude spreman za to i da očekuje jer ono što su nekoliko puta ponavljali u Prištini jeste da im ne pada na pamet da ispunjavaju obaveze iz Briselskog sporazuma i da formiraju zajednicu srpskih opština.

- Mi ćemo da čekamo da vidimo šta će da kaže Evropa. Sit sam, kao i građani Srbije, svih vrsta licemerja i spolja i iz Prištine, ne znam šta bi svemu tome moglo da se doda - kazao je predsednik Srbije.

Podsetimo, Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju ogranka fabrike "Magna Seating" u Aleksincu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.