Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jun.2023, 08:27

SRBI SE I DALJE OKUPLJAJU ISPRED ZGRADE OPŠTINA NA SEVERU KiM: Lajčak i Eskobar večeras u Beogradu

U pokušaju da nađu rešenje za krizu na severu Kosova i Metohije, posle Prištine, u Beograd večeras stižu evropski i američki izaslanici Miroslav Lajčak i Gabrijel Eskobar. Do kasno sinoć razgovarali su sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i, kako su saopštili, izneli su tri zahteva međunarodne zajednice. Na severu Kosova i Metohije Srbi […] The post SRBI SE I DALJE OKUPLJAJU ISPRED ZGRADE OPŠTINA NA SEVERU KiM: Lajčak i Eskobar večeras u Beogradu appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Srbi ne odustaju

Izvor: B92, 06.Jun.2023

U pokušaju da nađu rešenje za krizu na severu KiM, posle Prištine, u Beograd večeras stižu evropski i američki izaslanici Miroslav Lajčak i Gabrijel Eskobar...Do kasno sinoć razgovarali su s premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i, kako su saopštili, izneli su tri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.