SRBI ĆE SA GNUŠANJEM ODBACITI POKUŠAJ KURTIJEVE OKUPACIJE Petković odgovorio Svečlji na optužbe: Ni opasniji okupatori nas nisu pobedili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 17:23

"SRBI ĆE SA GNUŠANJEM ODBACITI POKUŠAJ KURTIJEVE OKUPACIJE" Petković odgovorio Svečlji na optužbe: Ni opasniji okupatori nas nisu pobedili!

Petković je istakao da je predsednik Vučić jasno podržao srpski narod koji brani svoje pravo na goli opstanak, i uvek će biti uz svoj narod na KiM.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije dr Petar Petković uputio je saopštenje javnosti povodom izjave Dželjalja Svečlje da će se Srbi sutra izjasniti protiv svog predsednika Aleksandra Vučića.

Saopštenje prenosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u celosti:

Dežurni srbomrzac i Kurtijev pretorijanac Dželjalj Svečlja svojom lažnom transformacijom u vajnog demokratu samo će dodatno potvrditi odluku Srba na severu KiM da sutra sa gnušanjem odbace pokušaj Kurtijeve okupacije.

Njegova besmislena izjava da će se Srbi sutra izjasniti protiv svog predsednika Aleksandra Vučića za posledicu će imati još ubedljiviji i jednodušniji bojkot Kurtijevog silovanja demokratije i ljudskih prava.

Vara se Svečlja kada pomišlja da će naterati Srbe da saučestvuju u okupaciji, jer ni mnogo moćniji i opasniji okupatori nisu uspevali da pobede samopoštovanje i slobodoljublje srpskog naroda.

I ne samo da Srbi neće glasati na Kurtijevim kontejner izborima, već će složnim demokratskim odgovorom, a to je bojkot ove izborne šarade, još jednom potvrditi kome i kojoj državi su lojalni.

Predsednik Vučić je jasno, da jasnije ne može biti, podržao srpski narod koji brani svoje pravo na goli opstanak, i uvek će biti uz svoj narod na KiM.

Srbi na KiM nemaju drugog predsednika do Vučića i druge države do Srbije, a njihova sutrašnja poruka Kurtiju i Svečlji biće dostojanstvena i ponosna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petar Petković: Srbi bojkotom izbora potvrđuju kojoj državi su lojalni

Izvor: Danas, 22.Apr.2023

  Ne samo da Srbi neće glasati na Kurtijevim "kontejner izborima", već će složnim demokratskim odgovorom, a to je bojkot ove izborne šarade, još jednom potvrditi kome i kojoj državi su lojalni, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Nastavak na Danas...

Petković: Izjave Svečlje samo će dodatno potvrditi odluku Srba da idu na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je danas da će ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja svojim izjavama samo dodatno potvrditi odluku Srba sa severa KiM da sutra "sa gnušanjem odbace pokušaj Kurtijeve okupacije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.