ŠOK U TIRANI, ALBANCI PRIZNALI KOSOVO KAO DEO SRBIJE: Čak ni Edi Rama nije reagovao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 09:39

ŠOK U TIRANI, ALBANCI PRIZNALI KOSOVO KAO DEO SRBIJE: "Čak ni Edi Rama nije reagovao" (FOTO)

Svi su zatvorili oči pred ovim, pišu albanski portali

Društvene mreže u Albaniji usijale su se zbog mape koja se pojavila tokom drugog dana Međunarodne konvencije o turizmu u Tirani, na kojoj je Kosovo prikazano kao deo Srbije.

Naime, tokom sastanka ministarke turizma Belinde Baluku sa investitorima, na panou koji se nalazio iza govornika, prikazana je mapa Albanije na kojoj se vide i granice okolnih zemalja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između ostalih i Srbije.

Međutim, kako navodi albanski portal "Dosja", od toga da je na mapi Kosovo prikazano kao deo Srbije, gora je činjenica ta što se niko u Albaniji povodom "tog skandala" nije oglasio.

- Niko od članova kabineta, pa ni sam premijer Edi Rama, nije reagovao na ovu mapu. Svi su zatvorili oči pred ovim - piše portal Dosja.

What a shame... In Tirana, in a meeting with ministers of the government, Kosova appears in a map as part of Serbia, while North Macedonia appears with the updated name... Even maps come from Belgrade...! pic.twitter.com/ZUlqX0khom

— Ardian Muhaj (@muhaj_ardian) April 4, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.