SMENA KURTIJA JE NACIONALNA DUŽNOST Haradinaj pobesneo zbog jučerašnjeg skandala na Kosmetu, pa opleo po premijeru lažne države

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 08:09

"SMENA KURTIJA JE NACIONALNA DUŽNOST" Haradinaj pobesneo zbog jučerašnjeg skandala na Kosmetu, pa opleo po premijeru lažne države

Haradinaj na ivici nerava!

Predsednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj poručio je da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti odgovoran za skandale u koji su umešani zvaničnici koji su uhapšeni u petak zbog sumnje da su proneverili rezerve na KiM, kao i da je smena Kurtija nacionalna dužnost.

- Šta još treba da se desi da vi koji imate glas, koji imate razum i srce i koji volite Kosovo, budete uvereni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je smena ovog čoveka danas nacionalna dužnost! - napisao je on na Fejsbuku.

Prema rečima Haradinaja, degradacija vlasti je dostigla ogromne razmere, "kako na unutrašnjem tako i na spoljnom planu".

- Dokle god toliki vladini funkcioneri i ljudi bliski vlasti i vladajućoj partiji budu umešani u razne afere, nezabeležene na Kosovu, onda se optužbe upućuju samo na jednu adresu. Njihov šef i vođa je taj koji ih je angažovao, premijer zemlje i predsednik Samoopredeljenja Aljbin Kurti - napisao je Haradinaj.

On je naglasio da je rešenje za trenutnu situaciju na KiM izglasavanje nepoverenja Kurtijevoj vladi i raspisivanje novih izbora.

- S obzirom na to da imamo posla sa čovekom koji je bolestan od vlasti, neodgovoran i nesavestan i koji ne odustaje, obavezna je mobilizacija svih onih koji vole otadžbinu i koji zastupaju interese zemlje i građana, bez partijskih razlika. Sazivanje vanredne sednice za raspuštanje vlade putem glasanja o nepoverenju jedino je rešenje da se spase zemlja i otvori put ka vladi nacionalnog jedinstva i novim izborima - naveo je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OSTAVKA NIJE DOVOLJNA, TRAŽIMO HAPŠENJE" Albanci ogorčeni zbog skandala na Kosmetu: "Kurti ih štiti jer je i sam umešan"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023

Haos na političkom nebu lažne države!..Potpredsednica DPK Vljora Čitaku, član Demokratskog saveza Kosova Berat Rukići i sekretar Demokratske partije Kosova Betim Đoši udarili po Kurtiju, Hajdari, Berišaju i Krasnićiju zbog jučerašnjeg skandala!..Potpredsednica DPK Vljora Čitaku izjavila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.