SLOBA I JELENA KRSTILI SINA: Intimna ceremonija u manastiru na Kosovu: Dobrodošao sine, slava Bogu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 19:54

SLOBA I JELENA KRSTILI SINA: Intimna ceremonija u manastiru na Kosovu: "Dobrodošao sine, slava Bogu!"

Sve se odigralo u tajnosti

Supruga Slobe Radanovića neretko objavljuje porodične fotografije na svom Instagram nalogu, te svaki put razneži pratioce.

Jelena Radanović nedavno je obavestila javnost o babinama, samim tim otkrila da je prošlo prvih 40 dana i da mali Damjan može da prima goste.

Bračni par često objavljuje zajedničke fotografije, a Jelena često snima i sinove iz prvog braka u raznim situacijama i izdanjima ali zbog prirode obaveza kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svet dođe beba, nisu stigli da ovekoveče trenutak kada su svi na okupu.

Sada je osvanula prva fotografija porodice Radanović gde su zajedno, sa sve Damjanom koji je u Slobinom naručju.

Ovo je ujedno i prvi izlazak s obzirom da je prošlo 40 dana, a prvo mesto koje su posetili jeste manastir.

Ljubavni par fotografisao se u odajama manastira, a opšte je poznato da Jelena i Sloba vole duhovan život i da svako svoje slobodno vreme koriste da posete neke svetih mesta.

Sloba je ponosno obavestio svoje pratioce...

- Danas smo imali čast da našeg Damjana u najlepšem mestu na svetu, manastiru Svetih vrača Kozme i Damjana na Kosovu i Metohiji, krste i uvedu u veru, naši omiljeni ljudi. Dobrodošao sine, slava Bogu! - napisao je Radanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.