SKANDALOZNA OBJAVA, SRBE NAZIVA TERORISTIMA! Ministar policije tzv. Kosova LIKUJE zbog hapšenja dva Srbina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 01:26

SKANDALOZNA OBJAVA, SRBE NAZIVA TERORISTIMA! Ministar policije tzv. Kosova LIKUJE zbog hapšenja dva Srbina!

On je rekao da su neprihvatljivi napadi na građane i policijske službenike

Ministar privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja saopštio je večeras da je Kosovska policija uhapsila tokom jučerašnjeg i današnjeg dana dvoje građana srpske nacionalnosti zbog napada na policijske službenike.

- Kosovska policija uhapsila je juče građanina srpske nacionalnosti zbog napada na policajce, a danas je uhapšen još jedan Srbin za kojim se takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragalo zbog napada na policijske službenike. Kao što smo obećavali naša borba protiv kriminala i povećanje bezbednosti građana bez razlike nemaju alternativu. Nastavićemo sa maksimalnom posvećenošću da sve počinioce krivičnih i terorističkih akata privedemo pravdi - naveo je Svečlja na Fejsbuku.

i da je potrebna posvećenost svih kako bi počinioci ovih dela, bez obzira na etničku pripadnost, bili što pre privedeni pravdi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.