SKANDAL: ZOVU SRBE U REZERVU KOSOVSKIH SNAGA

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: ZOVU SRBE U REZERVU KOSOVSKIH SNAGA

Zamenik ministra Bezbednosnih snaga Kosova Slaviša Filipović razgovarao u Gnjilanu sa Srbima

GNJILANE - Zamenik ministra Bezbednosnih snaga Kosova Slaviša Filipović poručio je danas u Gnjilanu da je "cilj uključivanje što većeg broja Srba u rezervni sastav kosovskih bezbednosnih snaga"!?

U saopštenju takozvanog ministarstva navodi se da je Filipović danas u Gnjilanu razgovarao s predsednikom te opštine Ćemalom Mustafom i s njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saradnicima, kao i s komandantom prvog bataljona brigade BSK.

Razgovoru je prisustvovao i zamenik predsednika za zajednice u opštini Gnjilane Milan Stojanović. Tokom sastanka, kako je saopšteno, reči je bilo o širenju svesti kod građana u Gnjilanu da se prijave u rezerviste BSK. Predsednik opštine je istakao da je zadovoljan saradnjom sa BSK i rekao da su "zajednice oblasti stekle poverenje u BSK i da se svakim danom primećuju pozitivne promene na ovom planu".

Ovo je bila prva poseta zamenika ministra BSK Slaviše Filipovića opštini Gnjilane. Iz Kancelarije BSK za odnose sa javnošću saopšteno je da je Gnjilane opština koja ima najviše, 12 odsto, pripadnika nacionalnih zajednica u BSK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.